Slide Tehnicki pregled Bugarinovic TEHNIČKI PREGLED

TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA

Visokokvalifikovano servisno osoblje i najsavremenija oprema garantuju kvalitet usluge registracije i provere tehničke ispravnosti putničkih i teretnih vozila, radnih mašina, traktora i motocikala. 

Decenijsko iskustvo u uslugama registracije i provere tehničke ispravnosti putničkih i teretnih vozila, radnih mašina, traktora i motocikala, čini nas prvim izborom onih koji žele da budu upućeni u stanje njihovih vozila. 

Našim klijentima na raspolaganju stoje i usluge registracije, prodaje polisa obaveznog osiguranja, prenosa vlasništva i sastavljanja kupoprodajnih ugovora.

Tehnicki pregled Bugarinovic

NAJSAVREMENIJA OPREMA NEMAČKOG PROIZVOĐAČA HOFMANN

KVALITET I POUZDANOST

Tehnicki pregled Bugarinovic

Kvalitet naših usluga garantuje visokokvalifikovano servisno osoblje i linija na kojoj koristimo najsavremeniju opremu nemačkog proizvođača Hofmann, zahvaljujući čemu sa velikom preciznošću procenjujemo tehničko stanje vozila.  Zato smo pouzdan oslonac za sve vrste tehničkih pregleda, bilo da se radi o smeni zimske i letnje sezone, pripremama za put, proveri polovnog vozila ili kontroli nakon popravke. 

PREPORUKA ZADOVOLJNOG KLIJENTA JE NAŠA NAJBOLJA REKLAMA

IZDAVANJA REGISTRACIONIH NALEPNICA

Profesionalnost i kvalitetna usluga je naš glavni zadatak a samim tim i zadovoljstvo naših klijenata. Dobijanjem dozvole za izdavanje registracionih nalepnica želeli smo da zaokružimo celinu i pružimo kompletnu uslugu na jednom mestu.

Kvalitet naših usluga je upotpunjen dobijanjem ovlašćenja za izdavanje registracionih nalepnica od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije. Članom 268. stav 7. Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima propisano je da registracionu nalepnicu može izdavati i pravno lice koje je ovlašćeno za vršenje tehničkog pregleda.

Članom 57. stav 1. Pravilnika o registraciji motornih i priključnih vozila propisano je da Ministarstvo unutrašnjih poslova može , na zahtev zainteresovanog pravnog lica, rešenjem ovlastiti da izdaje registracione nalepnice za vozila koja su upisana u jedinstveni registar vozila.

Volvo kamion, Bugarinovic transport

RADNO VREME TEHNIČKOG PREGLEDA JE SVAKOG RADNOG DANA OD 8 DO 18 ČASOVA,
KAO I SUBOTOM OD 9 DO 15 ČASOVA