Transport - Bugarinovic Transport
15452
page-template-default,page,page-id-15452,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive,elementor-default
 

Transport

Potreban vam je međunarodni transport?

 

Međunarodni transport je osnovna delatnost firme Bugarinović Transport doo, kojom se uspešno bavimo više od tri decenije. U našem voznom parku ima preko 30 vozila marke Volvo, Mercedes i Scania, koji ispunjavaju Euro 5 i Euro 6 standarde.

 

Konstantnim ulaganjem u najsavremeniji vozni park, praćenjem svetskih standarda u pružanju usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentnim cenama, kompanija je uspela da se nametne kao jedna od vodećih u oblasti međunarodnog transporta. Takođe, naša vozila su angažovana i za transport robe u regionu CEFTA sporazuma (Bugarska, Hrvatska, Makedonija, Mađarska, Slovenija, Češka, Kosovo i Metohija), tako da postajemo lideri i u regionalnom drumskom transportu različitih vrsta roba.

s_n_7657-e1480195608216

Osim vršenja standardnog međunarodnog transporta, naša vozila su sertifikovana da obavljaju i transport opasne (ADR) robe. Zahvaljujući višegodišnjem poverenju svojih klijenata raširili smo svoju mrežu po celoj Zapadnoj Evropi, kao i u regionu.

Od samog početka naša vizija je da postanemo jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u međunarodnom transportu. To postižemo svakodnevnim profesionalnim radom i stručnim pristupima u rešavanju i najsitnijih problema. Na ovaj način u prilici smo da svim našim sadašnjim i budućim partnerima ponudimo strateško partnerstvo uz visok nivo znanja i iskustva. Istovremeno celokupna delatnost praćena je visoko kvalifikovanom logistikom. Potvrdu svog kvalitetnog i korektnog rada imamo u zavidnim količinama prevezene robe i u broju zadovoljnih klijenata tokom svih ovih godina rada.

 

Ulažemo svaki napor u investiranje u moderne sisteme, uređaje, opremu, kao i u njihovo održavanje, a naročito se zalažemo za odabir i obuku zaposlenih kako bismo kontinuirano održali visok nivo.

 

Sva naša vozila poseduju dozvolu i opremu za prevoz opasnih materija. Takođe, sva vozila imaju GPS praćenje navigacije, obučene vozače i osoblje spremno da brzo, efikasno i odgovorno postupi u svakom trenutku.

KOK_0750

 

Među vozilima koja posedujemo u našem voznom parku i koja koristimo za transport se nalaze vozila marke Volvo, Mercedes, Scania. Vodimo računa da ova vozila uvek budu u odličnom stanju i svakodnevno se trudimo da unapredimo svoje usluge.

 

U našoj ponudi se nalaze usluge prevoza, špedicije, utovara, istovara, kao i skladištenja robe. Sve navedene usluge radimo brzo i pouzdano kako bi roba koja se transportuje stigla do krajnjeg kupca sa istim kvalitetom sa kojim je poslata.